Project in de kijker:

Joule

Leasing en verkoop van e-bikes voor jouw werknemers

Trap meer energie in je bedrijf met Joulebikes.

Joule staat voor de capaciteit beweging te genereren. Beweging, dat is nu net hetgeen we willen creëren. Door te fietsen van punt A naar punt B. Maar ook een beweging in het maatschappelijk denken. En, niet onbelangrijk, beweging in uw portefeuille.

Joule staat voor arbeid. En laat de arbeidsmarkt nu het primair doelpubliek zijn van ons product. Het woon-werkverkeer een pak aangenamer maken. Dat is onze grootste motivatie.

Joule betekent de capaciteit om energie te genereren. Dat kan via je eigen lichaam (fiets) of via een elektrische bron (e-bike).

Het vermogen van een e-bike batterij heeft een basis van 400kWh. Dat is omgerekend 1.440.000.000 J. Of misschien iets vlotter 1,440 gigajoule.

Het staat voor drive. Iets wat in de fundamenten van onze organisatie gebakken zit. Drive om onze missie te verkondigen. Drive om te ondernemen. Drive om met mensen in contact te komen. En daar mogen we gerust wat Joule in steken.

Het bekt gewoon lekker. Soms mag het leven ook wat eerstegraads zijn. Kies gerust zelf hoe je het uitspreekt. In de tijd van James Prescott Joule wisten ze de exacte uitspraak ook niet.

 

 

Projectinfo: design & ontwikkeling in WordPress, B2B e-commerce met WooCommerce, extra ontwikkeling op maat